In Your Eyes
Het mysterie van de liefde gevat in een beeld.
Eén model, één fotograaf, één vraag: denk aan iemand waar je van houdt.
Verrassend, ontroerend, kwetsbaar, raak. Een wereld in één blik. Een foto die een verhaal vertelt.


In Your Eyes is een project van Marcel Kolenbrander.
Onstaan vanuit een passie voor fotografie en een nieuwsgierigheid naar verhalen van mensen.
Echte mensen, met echte verhalen. Die unieke verhalen, over liefde in al haar vormen, legt Marcel in In Your Eyes vast in foto's van ogen. Ogen die uitnodigen naar binnen te kijken.

Video In Your Eyes - het verhaalSTILL In Your Eyes


Drie jaar na het uitkomen van het Foto-Kunst-project In Your Eyes, waarin de ogen van mensen werden gefotografeerd terwijl zij dachten aan iemand van wie ze houden, komt er een vervolgproject.

Met Still In Your Eyes wil fotograaf Marcel Kolenbrander de liefde van mensen vastleggen voor hun stilgeboren kindje. Door zijn werk als vrijwilliger bij Stichting Still zag hij hoeveel liefde (naast het verdriet) er zichtbaar is bij ouders van een niet-levensvatbaar kindje.
Daarom nu het vervolg: mensen die liefdevol denken aan hun overleden kindje op de foto zetten en dit verwerken in een prachtig fotoboek, vol verhalen en ervaringen. Naast een bijzonder naslagwerk voor de ouders zelf zal dit boek ook tot steun kunnen zijn bij ouders en gezinnen die zelf te maken krijgen met dit verlies. Het boek zal november 2019 verschijnen, maar is vooruit te bestellen via deze link. 25% van de winst van de verkoop van het boek gaat naar Stichting Still.

OPROEP:
Wil je liefdevol op de foto en je verhaal delen over jullie stilgeboren kindje? Neem dan contact op met Marcel Kolenbrander via marcel@handsfotografie.nl
Dan ontvang je alle gegevens over deelname en de data van fotografie. Alles vind plaats op locatie in Leusden (bij Amersfoort).
HandS Fotografie - Amiant 14 - 3831 VP Leusden - KvK 27249929 - 033-2585035 - 06-16783638 - contact

facebook